maanantai 27. helmikuuta 2012

Fasaanijahti

Lauantaiaamuna kahdeksalta M ja Nanna hyppäsivät pakettiauton kyytiin ja lähtivät kohti ensimmäistä fasaanijahtiaan. Nanna oli ihan äimistynyt, kun normaalilta vaikuttavana aamuna yhtäkkiä pitikin lähteä jonnekin ja vielä kahdestaan M:n kanssa.

Päivän aikana oli viisi ajoa, joissa fasaaneja oli pölläyttämässä ylös yksi seisoja ja kaksi miestä. Ampujia passissa oli yhteensä kahdeksan ja noutavia koiria oli neljä. Ensimmäisessä ajossa Nannalle ei tullut noutoja, mutta seuraavissa ajoissa Nanna pääsi kunnolla töihin ja sai noutaa päivän aikana kymmenisen lintua. Yhteensä jahdin aikana ammuttiin 50-60 lintua, joten kaikille koirille riitti mukavasti töitä.

Nanna oli kuulemma aivan innoissaan ja kuumui välillä jopa vähän liikaa. Nannan mielestä fasaanit on vaan niin ihania. Tyylipisteitä jahdissa ei onneksi jaettu ja Nanna pärjäsi ihan hyvin kolmen käyttölinjaisen lapukan seurassa. Ohjaajalle noudettiin niin haavakot kuin kuolleetkin. Illalla kuuden aikaan kotiin saapui väsynyt, mutta onnellinen kaksikko.

Nanna ja osa saaliista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti