sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Nometreenit Pomarkussa

Ollaan treenailtu suht ahkerasti ja nyt käytiin vaihtelun vuoksi Pomarkussa treenaamassa. Kamerakin sattui mukaan treeneihin ja saatiin upeita kuvia. Treenit oli tyypilliset tyttötreenit, peräkanaa lähdettiin ajamaan meidän pihasta, mutta eipä aikaakaan, kun autoletka oli jo hajonnut ja kaikki olivat omilla teillään:D Sopivaa treenipaikkaa ei meinannut löytyä, ajeltiin ristiin rastiin eikä kukaan tiennyt tarkalleen mihin oltiin menossa ja tunti olikin kulunut lähdöstä ennen kuin päästiin treenirantaan. Sitten pumppaamaan kumivenettä ja täyttämään hakuruutua hakkuualueelle...

Ensin treenattiin meidän pienet, Rölli ja Dero:D Taippariharjoitukset meni hyvin ja sitten treenailtiin "isommat koirat". Tehtiin pareittain vuorotellen vesityötä ja hakua. Nannalla teetin ensin pari vesiohjausta, jotka ei menneet ihan putkeen (Nanna näki linnun aina liian aikaisin eikä ohjautunut sitä reittiä mitä olisin halunnut), Tämän jälkeen Nanna teki maaohjauksen ja hakua vuorohakua Dumlen kanssa. Lopuksi tein vielä uudestaan maaohjauksen samaan paikkaan kuin ensimmäisen ja vesikakkosmarkkeerauksen. Maaohjauksessakin sain tapella Nannan kanssa, koska tein ohjauksen hakuruudun reunaa pitkin ja Nanna oli koko ajan menossa ruutuun, yksi hakuruudun kaneista olikin ohjauksen varrella. "Pienellä" äänenkäytöllä ja "muutamalla" uudelleen lähetyksellä sain Nannan kuitenkin oikeaan paikkaan:) Se oli hyvä, koska sitten se sai palkaksi itsenäistä työtä eli hakua.

Nanna lähdössä vesiohjaukseen, startterin suuntaan olisi pitänyt mennä....

Hieno luovutus hakuruudussa

Kakkosmarkkeerauksen häiriönä kellui pari kanadanhanhea. Rohkeasti sekaan vaan!

Treeneissä oli myös aivan mahtava vieraileva tähti!!! Niinan ja Villen ikkunaa päin kopsahtanut ja siihen paikkaan kupsahtanut vanha teeriherra. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että se oli kyllä kaikkein paras riista, vaikka liki kymmenkiloinen angorakani taisi kyllä viedä kakkospaikan niissä mittelöissä;)

Teeriherra

Jättikani

Meidän poppoo keräsi taas vaihteeksi yleisöä, jotka seurasivat meidän touhuja läheisellä sillalla:D Pillitys, karjuminen ja kumiveneen kanssa läträäminen kuuluivat ja näkyivät kyllä kauas, vaikka eihän meidän treeneissä semmoista kyllä ikinä ole;) Takapuolet märkinä kumiveneessä istumisesta oli kiva lähteä kotiin 4 tuntia sen jälkeen, kun oltiin kotoa lähdetty:D Että semmonen reissu:)

Lopuksi esittelyssä treenien päätähdet eli koirat:) Kuvat on ottanut joko Johanna, Niina, Hanna tai minä:)

Taipparitreenaajat työn touhussa eli Rölli ja Dero



Nomeilijat työssä elikkäs Nanna, Dumle, Remu ja Roki:




Loppukevennyksenä vielä Nannan The Prinsessan hauskoja treeni-ilmeitä:

"Ota nyt perhana jo se kuva, haluun päästä jo ravistelemaan!"

"Saanhan mä pitää tän, saanhan?" 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti