maanantai 5. syyskuuta 2011

Herkuttelua

Syysiltojen pimetessä herkuttelimme viikonloppuna grilliruuan parissa: pihvejä ja mozarellasalaattia. Partyliten votiivejakin tuli pitkästä aikaa polteltua. Aiemmin päivällä kohenneltiin Gladiolusten tuentaa, koska ne nuokkuivat rumasti polulla. Siinä tohinassa pari kukkaa pääsi katkeamaan, joten ne pääsivät ilahduttamaan meitä sisätiloihin:)


Viime viikolla tein kesäkurpitsalla ja fetalla höystettyä lasagnea. Elikkäs muuten ihan normilasagne, mutta juustohöylällä höylättyjä kesäkurpitsasiivuja ja fetan paloja lisäilin väliin. Kerrostaminen tapahtui seuraavasti: jauhelihakastike, lasagnelevyt, kesäkurpitsat, valkokastike, feta  ja taas alusta. Tuli tosi hyvää ja sain 3 keskikokoista kesäkurpitsaakin käytettyä. Ja varmaan ekaa kertaa en polttanut valkokastiketta pohjaan, jippii:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti