sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Golden ring kesäleiri 2013

Heinäkuun kolmannella viikolla suuntasimme kesäleirille Virroille. Nannalle ja minulle leiri oli jo viides, mutta pikku Lempille vasta ensimmäinen. Leiriviikon aikana Nanna kävi ahkerasti nometreeneissä, jotka sijoittuivat pääasiassa upeaan koemaiseen maastoon. Viikon aikana tehtiin vesiohjauksia, -markkeerauksia ja -hakua. Yhtenä päivänä treenit olivat pellolla, jolloin tehtiin erilaisia ohjaus- ja markkeeraustehtäviä sekä walk-upia. Nometreenien lisäksi Nanna kävi kerran tokossa ja vepessä sekä yhtenä iltana hyppimässä vähän esteitä agilitykentällä. Olen ylpeä Nannasta, sillä se jaksoi hienosti tehdä töitä treeneissä läpi leiriviikon. Lempi vietti leiriviikon pääasiassa mökissämme toisten koirien kanssa leikkien. Yhteen pentunome-koulutukseen ja kahteen iltaohjelmaan osallistuminen sekä agilitykenttään ja leirirantaan tutustuminen tarjosivat aivan riittävästi aktiviteettia Lempin leiriviikolle. Tässä kuvia leirimuistoista, jotka ovat pääasiassa leirin "vapaa-ajalta" napsittuja kuvia.

 Lempi odottaa kiihdytyskisan lähtölaukausta..
 Ja matkaan...! Hienosti yhdeksänviikkoinen pentu osasi jo luoksetulon suuren väki- ja koiramäärän keskellä :)
Kiihdytysradan päässä odotti kannustava äiskä ja molemmat saivat herkkuja hyvästä suorituksesta :) Lempi ei sijoittunut kilpailussa palkinnoille, koska oli huomattavasti hitaampi kuin muut hiukan enemmän jalkaa kasvattaneet vanhemmat pennut ;)
Seuraavana iltana oli vuorossa nakinsyöntikisa.
Lempi selvisi nakkien syöntiurakasta hyvin ja voitti pentusarjan  :)  Tosin pikku Lempi oli pentusarjan ainoa osallistuja  ;)  Vähän itsekin mietin, ilmoittaako Lempiä kisaan, ettei vaan maha menisi sekaisin, mutta onneksi ei ongelmia mitään tullut.
Nannakin osallistui nakkikisaan.
Nannalla meni ensimmäiset nakit ohi kauheassa vauhdissa ja jouduttiin palaamaan takaisin, jolloin aikaa kului aivan liikaa. Ei mitään mahkuja siis finaalikierrokselle, sillä sen verran nopeita syöjiä kultsuista löytyy  :)
Mökissä Lempin kummisetä Dumle pääsi toimimaan lapsen vahtina. Nannaa en raaskinut joka välissä pennun kanssa riekkumiselle altistaa, koska muuten se ei olisi millään jaksanut treeneissä. Leirituristi Dumlella ei sen sijaan ollut kalenterin täydeltä treenejä, joten hänellä oli ruhtinaallisesti aikaa vietettäväksi Lempin kanssa.
"Ai eikös tämä ollutkaan se lelu, jolla äsken leikittiin?"
"Lapsenvahti väsähti jo, kenen kanssa nyt leikkisin...? "
Dumlen helpotukseksi Lempikin nukkui aika paljon  ;)
Lempi tutustui leirin rantaan.
Pallon perässä kahlaamaan.
 Vähän matkaa palloa kuljetettiin jo rantaankin päin.
Agility kentällä Lempi tutustui putkeen ja vauhdikkaasti juoksi heti sen läpi.
 Nannakin pääsi vähän virkistämään muistiaan esteiden suhteen, kyllä ne vähän unohduksissa olivatkin...
Rengas erityisesti oli vähän hakusessa, mutta onnistui kuitenkin pari kertaa  :)
Tyttöjen odottaessa treenivuoroaan, he kehittivät itse itselleen vähän puuhaa...  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti