maanantai 21. toukokuuta 2012

Mejä 20.5 Karvia AVO1

Teimme maakuntamatkan Karvialle, johon ajelimme lauantai iltapäivänä ja teimme jäljet. Yövyimme Koillis-Karvian metsästysseuran majalla Tervatuvassa ja aamulla olimme valmiita toimintaan. Nannalle sattui päivän ensimmäinen jälki ja minulle tuli opastettavaksi päivän toinen jälkin, onneksi näin päin.

Nanna jäljesti oikein hyvin, kuulemma oli koko ajan jäljen päällä, kauimmillaankin kävi vain parin metrin päässä jäljen sivussa. Ohjaajalla oli helppo työ kulkea vain perässä, kun koira meni niin hyvin. Nannalle sattui erittäin hyvä päivä, koska harjoituksissa on aina tullut vähintään yksi hukka ja nyt ei tullut yhtään. Ehkä harjoitukset vaikeammissa maastoissa ovat tuottaneet tulosta, sillä lumien sulettua ollaan tehty ainakin 5 harjoitusjälkeä. Vaikka maasto oli helppokulkuista, 900m tuntui kyllä tooosi pitkältä matkalta!

Ensimmäinen Mejä kokeemme meni siis ihan loistavasti ja tuloksena oli AVO1 50p, päivän paras avokoira sekä parhaat pisteet kaikista kisaan osallistuneista 14 koirasta. Nanna sai ensimmäisen pokaalinsa :) Nyt vaan kuono kohti uusia kokeita. Opastuskin meni hyvin ja jouduin opastamaankin aika paljon, kun jäljelläni ollut koira teki hukkia.

Koeselostuksen voi lukea täältä


1 kommentti: